Activiteiten

Najaar

Voorjaar

Oktober

Onderlinge wedstrijd tegen s.v. Loo in Dijkerhoek

 

• Jaarlijks is er een wedstrijd tussen de schietverenigingen van Dijkerhoek en Loo.

• Elke wedstrijd vindt plaats in één kalenderjaar en bestaat uit een voorjaarscompetitie en een najaarscompetitie. Beide competities vinden daarbij plaats op een andere locatie, dus de één in Dijkerhoek en de andere in Loo of net andersom. Dijkerhoek en Loo organiseren hierbij om en om een najaarscompetitie plus aansluitend een voorjaarscompetitie.

• Binnen deze jaarlijkse onderlinge wedstrijd is er een competitie geweerschieten (knielend, niet-opgelegd) voor Junioren (12 t/m 17 jaar). Plus een competitie geweerschieten (uitsluitend knielend) en pistoolschieten (staand met een gestrekte arm) voor Senioren (18 jaar en ouder).

• Bij elke voorjaarscompetitie of najaarscompetitie wordt er binnen elke klasse (geweer of pistool) door elke deelnemer 2 Korps kaarten en 1 (of optineel meer) Vrij kaart(en) geschoten. De Korps kaarten doen mee voor de competitie en de Vrij kaart(en) zijn uitsluitend om te oefenen.

• De scores van de Korps kaarten doen mee voor een onderlinge verenigingswedstrijd, waarbij er middels de 10 hoogst geschoten kaarten wordt gestreden om een wisselbeker voor Junioren en voor Senioren. Tevens kan men middels de Korps kaarten meedoen aan een individuele competitie door binnen een bepaalde klasse aan de voorjaarscompetitie en ook najaarscompetitie mee te doen. Binnen elke klasse worden er 3 individuele prijzen uitgekeerd aan de 3 hoogste schutters.

November

De Zaagmolentrofee: Er wordt geschoten in 3 klassen: senioren heren en dames en junioren. Gemengde groepen van dames en heren is ook mogelijk en worden in de herenklasse ingedeeld. De senioren teams (vanaf 18 jaar) schieten windbuks staand en luchtdruk pistool. Junioren (12 tot 18 jaar) schieten windbuks knielend.

Het schieten neemt per team ongeveer 20 minuten in beslag. Vooraf is er gratis koffie of thee en na het schieten is er volop gelegenheid om na te borrelen.

Een groep of vereniging mag meerdere teams inschrijven. Een persoon kan slechts voor één team van zijn vereniging deelnemen, maar mag wel voor meerdere verenigingen in actie komen. Eveneens mogen de leden van Schietvereniging de Zaagmolen of een andere schietvereniging deelnemen met maximaal 1 lid per team. Het inschrijfgeld bedraagt slechts € 15,- per team.

De hoofdprijs van dit schietevenement is de felbegeerde wisselbeker: DE ZAAGMOLENTROFEE.

 

Maart

Gezellige 40+ avond

 

Jaarlijks wordt er op een vrijdagavond in maart een 40+ avond georganiseerd. Naast een paar kaartjes schieten is het aansluitend gezellig met kaarten enzo. Dit gaat meestal door tot de latere uurtjes.

April

Onderling tegen Loo

Mei

Fiets en feestmiddag

 

Jaarlijks organiseert schietvereniging De Zaagmolen samen met de Buurtvereniging op een zondag in mei een gezinsfietstocht voor jong en oud. Er wordt een mooie route uitgezet met allerlei opdrachten en activiteiten onderweg. Tussen de middag wordt er gezorgd voor een lunch, zodat de inwendige mens ook niks tekort komt.

Mei

Kleiduivenschieten

 

Ergens in april /mei gaan we elk jaar Kleiduivenschieten op een schietbaan in de regio. Zowel leden als niet-leden kunnen zich hiervoor aanmelden!

Juni

Jaarlijks is in juni op de zaterdagavond voor het Dijkerhoeksfeest het Vogelschieten bij partycentrum Het Bonte paard.

December

Verwerping  uur bij Het Bonte Paard

 

Rond oudjaarsdag organiseert schietvereniging “De Zaagmolen” jaarlijks de Verwerping bij partycentrum het Bonte Paard. Tijdens deze gezellige avond zal het rad van avontuur weer flink draaien. Ook kan er worden geschoten en verder is er het “mandraden’’ en kunnen er loten worden gekocht voor o.a. de hoofdprijs van een half varken (of vleespakket naar eigen samenstelling

 

Rond 21:30 wordt bovendien uit alle verkochte loten de aanwezigheidsprijs verloot, en betreft een vleespakket t.w.v €110,-.-.

Adres

 

Schietvereniging De Zaagmolen

Maatmansweg 3

7451 LS  Dijkerhoek

 

T 06 - 23 66 42 43

E info@dezaagmolen.nl

Formulier verzenden...

Er is een fout opgetreden in de server.

Formulier ontvangen.

Copyright © 2015, De Zaagmolen,  All Rights Reserved. Ontwerp website Reclamemakers www.reclamemakers-holten.nl